hirdetés

Mennyire ismered a keleti rövidszőrű macskát? – Kvíz

Molnár Enikő

2024. június 26 - Képek: Getty Images Hungary

A keleti rövidszőrű macskát bár név szerint lehet, hogy kevesen ismerik, többeknek ismerős lehet jellegzetes fizimiskája. Mennyit tudsz róla?

hirdetés

A keleti rövidszőrű egy viszonylag új fajta, de hamar megnyerte a macskakedvelők szívét nagy füleivel és még méretesebb egyéniségével. Játékos és emberszerető, barátságos cica, aki kiválóan képes beilleszkedni a legtöbb családba. Tele van energiával és nagyon ragaszkodó, imád a figyelem középpontjában lenni. Sokan választják a keleti rövidszőrű macskát mint kedvenc okkal, hiszen az előbb említett jellemzők mellett még számos kedvező tulajdonságot mondhat magáénak. Ha szeretnéd felmérni a tudásod a fajtával kapcsolatban, vagy kérdések segítségével tanulnál róla, töltsd ki kvízünket.

A keleti rövidszőrű macska füle már kölyökkorban hangsúlyos

 

Ha már olvastad fajtaleírásunkat, illetve átfutottad ezt az érdekességeket taglaló cikkünket, akkor valószínűleg nem volt nehéz a kvíz sem. Ha mégis volt olyan kérdés, ami kihívást jelentett, akkor az előbb említett két cikkünkben mindegyikre megtalálod a választ.

Gyakori, hogy két macskafajta nagyon hasonlóan néz ki. A keleti rövidszőrűt például gyakran összetévesztik a peterbald macskával, ami egy viszonylag új, és nagyon ritka fajta. Ebből a cikkünkből megtudhatod, hogy milyen különbségek alapján lehet megállapítani, hogy éppen melyik fajta képviselőjével találtad szemben magad.

keleti rövidszőrű kvíz keleti rövidszőrű macska kvíz
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

További cikkeink

A kutyákat is szereted?
Látogass el az Az én kutyám oldalunkra is!